Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Omega Eurotrans

Omega Eurotrans, Keerbergen

Schrieksebaan 186, Keerbergen (Vlaams-Brabant)

Omega Eurotrans

De oplossing voor een snelle en persoonlijke levering in heel Europa

Omega Eurotrans is een jong, dynamisch bedrijf in de transportsector. Zij zijn gelegen in Keerbergen op 15 minuten afstand van de E314 Brussel-Hasselt-Genk-Aken en 25 minuten van de E19 Antwerpen-Brussel. Hierdoor is Omega Eurotrans gemakkelijk bereikbaar en snel op het leveringsadres. Het bedrijf werd opgericht op 1 augustus 2008. De zaakvoerder is de heer Koen Van Loo.

Omega Eurotrans is actief in de transportsector als koerier. Zij houden zich uitsluitend bezig met internationale sneltransporten en groupage tot 4 paletten en 1300 kg. Internationaal betekent voor hen dat zij goederen transporteren over de gehele Europese Unie. Omega Eurotrans is gespecialiseerd in sneltransporten.

Omega Eurotrans haalt in Belgiƫ op binnen de 3 uur na bestelling van het transport, hetzij telefonisch of via e-mail. Deze goederen worden dan onmiddellijk doorgeleverd naar uw klanten. Zij leveren elke vracht tot 2.000 km af binnen de 24 uur na ophaling. Vrachten van meer dan 2.000 km levert Omega Eurotrans af binnen de 48 uur.

Contact opnemen

Contact info

Omega Eurotrans
Schrieksebaan 186
Keerbergen (Vlaams-Brabant)

Trefwoorden: Koeriersdienst, Sneltransport, Internationaal, Express, Vervoer, Expressdiensten, Expresstranssport, Sneltransport Vervoer, Goederentransport, Koeriersbedrijf

Rubrieken: Koeriersdiensten, Transport, Vervoer Internationaal, Vervoer - Algemeen, Goederenvervoer

Houd contact