Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Electrotechnieken DS, Aalst

Electrotechnieken DS, Aalst

Raffelgemstraat 16 B10, Aalst (Oost-Vlaanderen)

WhatsApp met Electrotechnieken DS

www.electrotechniekends.be

verzorgt al uw elektro zorgen

Werkelijk waar al uw elektrozaken geregeld: van installatie laadpalen tot de installatie van domotica, Elektrotechnieken DS uit Aalst verzorgt het voor u! Het elektro bedrijf is de elektricien voor particulieren als ook de elektricien voor bedrijven. Dus schroom niet om bij elektrische depannages contact op te nemen met de experts voor een spoed reparatie. Wilt u passende binnenverlichting plaatsen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Geen probleem, door de jarenlange ervaring in de elektriciteitswerken staat Elektrotechnieken DS steeds weer voor u klaar, zowel voor installaties als voor deskundig advies. Ook elektrische installaties voor nieuwbouw of elektrische installaties voor renovatieprojecten worden door de elektriciens van A tot Z verzorgt. Laat Elektrotechnieken DS ook gerust uw passende buitenverlichting plaatsen. Bent u op zoek naar een goed werkend systeem voor uw deurbel of de beveiliging van uw huis? De professionals kunnen gemakkelijk video en parlofonie installeren. Wij komen ook graag bij u langs voor het tekenen van eendraadschema's en situatieschema's, maar u kunt ook op ons rekenen voor de herstelling van een stopcontact die niet werkt. Kortom, voor al uw elektrische zaken in regio Aalst schakelt u ons in!

Binnen- en buitenverlichting plaatsen

Mooi licht dat past bij uw interieur en stijl, dat is waar we naar streven. Graag komen wij bij u langs om uw wensen op te nemen. Wij zullen u voorzien van een aantal varianten, de keuze is altijd aan u. Voor een propere plaatsing van passend binnen- of buitenverlichting kunt u steeds weer op Elektrotechnieken DS rekenen. Geniet zonder zorgen van sfeervol en gezellige verlichting.

Het gemak van Domotica

Domotica zorgt voor veel minder werk binnenin uw woning. Zo kunt u automatisch de verwarming op afstand aanzetten, de rolluiken automatisch laten sluiten of uw bewakingscamera’s beheren. Maar ook koeling, ventilatie, audio en andere aanwezige technieken kunnen naadloos met elkaar geconnecteerd worden. Installatie van Domotica te Aalst laat u een grote stap zetten richting de nieuwe toekomst op vlak van elektronica en automatisatie. Kom vandaag nog in contact om een afspraak te maken voor een professionele plaatsing van Domotica.

Al uw elektra goed geregeld

Elektrotechnieken DS biedt een breed scala aan diensten wat betreft elektrische installaties en reparaties. Kom vrijblijvend in contact voor onder andere:

Meer informatie of gelijk een afspraak inplannen? Contacteer Elektrotechnieken DS Aalst, of laat een bericht achter via het contactformulier.

f.eu1.jwwb.nl_public_n_z_r_temp-xqgdxkenubviucpxzxeh_663apn_IMG_20190303_140835060-1.jpg - Electrotechnieken DS, Aalst

Contact opnemen

Contact info

Electrotechnieken DS
Raffelgemstraat 16 B10
Aalst (Oost-Vlaanderen)

www.electrotechniekends.be

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak

Trefwoorden: Installatie laadpalen, Tekenen van eendraadschema's en situatieschema's, Passende binnenverlichting plaatsen, Passende buitenverlichting plaatsen, Installatie van domotica, Video en parlofonie installeren, Elektrische installaties voor nieuwbouw, Elektrische installaties voor renovatieprojecten, Elektricien voor particulieren, Elektricien voor bedrijven

Rubrieken: Elektriciens - Installateurs, Herstellingen, Elektriciteitswerken, Laadpalen voor Elektrische wagens, Elekriciens

Houd contact