Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Dhondt Ludovic, Nazareth

Dhondt Ludovic, Nazareth

Oudenaardseheerweg 7, Nazareth (Oost-Vlaanderen)

www.rijwielendhondt.be

Wilt u een nieuwe fiets of bromfiets kopen en woont u in Oost-Vlaanderen? Brengt u dan een bezoek aan Dhondt Ludovic. U kunt zowel bij ons terecht voor een nieuwe fiets of herstellingen aan uw huidige fiets of bromfiets. U bent bij ons verzekerd van een betaalbare en snelle herstelling. U krijgt bij de aanschaf van een nieuwe fiets of bromfiets de nodige garantie. Zo kunt u weer jarenlang zorgeloos genieten van uw (brom)fiets. Wij hebben een groot assortiment fietsen en bromfietsen van kwalitatief hoogwaardige merken voor jong en oud. Wij hebben regelmatig acties en promoties. Houd daarom onze website in de gaten.

Wij hebben fietsen voor zowel wielertoeristen als renners

Fietsen en bromfietsen

Bij Dhont Ludovic kunt u terecht voor:

Moderne bromfietsen vindt u bij Dhont Ludovic

  • Fietsen: U kunt bij Dhont Ludovic terecht voor preventief nazicht van uw fiets zodat u ongestoord de fiets opstapt. Ook voor alle herstellingen aan dames, heren- en kinderfietsen, bent u bij Dhont Ludovic aan het juiste adres.
  • Bromfietsen en scooters: Herstellingen van bromfietsen en scooters is vakwerk. Dat laat u dus door een professional doen. Dhont Ludovic heeft jarenlang ervaring in het repareren van bromfietsen en scooters. Wij maken voor u een correcte diagnose van alle defecten en geven u een richtprijs voor de reparatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
  • Tweedehands: Heeft u dringend een nieuwe (brom)fiets nodig? Bekijk dan ons assortiment tweedehands (brom)fietsen. U bespaart veel geld en u vindt in ons uitgebreide aanbod zeker en vast een model dat bij u past.
Dhont Ludovic heeft geregeld acties en promoties, zodat u niet hoeft te wachten op de solden. U krijgt bij ons kwaliteit en service of u nu een recreatief fietser bent of een ervaren renner. Kom vooral eens langs.

Ontdek ons uitgebreide assortiment tweedehands brommers en scooters

Contact opnemen

Contact info

Dhondt Ludovic
Oudenaardseheerweg 7
Nazareth (Oost-Vlaanderen)

www.rijwielendhondt.be

Trefwoorden: Fietsreparatie, Sporttrofee├źn, Tweedehands rijwielen, Kinderfietsen, Racefietsen, Mountainbikes, Accessoires, Thompson, Bianchi, Merida

Rubrieken: Fietsen en bromfietsen, Fietsen - Kleinhandel, Bromfietsen - Scooters - Kleinhandel, Fietsverkoop en -herstel

Houd contact