Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Verkoop van verf - Geurts verfgroothandel, Lanaken

Geurts verfgroothandel, Lanaken

Lindestraat 75, Lanaken (Limburg)

Mobiel: 0477096659

www.geurts-verfgroothandel.com

Voor de verkoop van verf, verkoop van lakken en verkoop van coatings

Geurts Vergroothandel is dé winkel in Lanaken voor professionele schilders en gepassioneerde hobbyisten. Kom gerust langs voor de verkoop van verf, verkoop van lakken, verkoop van coatings, verkoop van vloerbekleding, verkoop van bedrijfskleding, of de verkoop van elektrische gereedschap machines. Wij zijn het aangewezen punt voor al uw lakken, coatings en verf. Maar ook voor de verkoop van onderhoudsolie voor uw hout- of staalwerk bent u bij Geurts Verfgroothandel aan het juiste adres. Zoekt u poets materialen of nonpaints? Stap de winkel binnen en vraag het gespecialiseerde team om hulp, we staan steeds vriendelijk voor u klaar. Voor de verkoop van poets materialen en de verkoop van nonpaints in Lanaken zijn wij uw verkooppunt. Al uw behang of schilder benodigdheden kunt u bij ons vinden. Tot gauw!

Verkoop van verf Lanaken, Limburg

Muurbekleding

Uw woning een nieuwe stijl geven? Dan is het verven van uw binnenmuren een makkelijke manier om een frisse nieuwe look aan uw interieur te geven. Alvorens u aan de klus begint, gaat u natuurlijk eerst naar Geurts Verfgroothandel. Naast de verkoop van verf, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor allerlei soorten behang. Van bont, klassiek, rustig tot extravert: de keuze is reuze!

Elektrisch gereedschap

Zorg dat u altijd de juiste hulpmiddelen bij de juiste klus heeft. Wij van Geurts Verfgroothandel hebben een breed gamma aan klusmaterialen in huis. Neem eens een kijkje op onze website of kom gezellig langs in de winkel in Lanaken. Voor de verkoop van elektrische gereedschap machines moet u bij Geurts zijn.

Voor de professional

Zoekt u passende kleding voor een klus op de werf? Of wilt u een overal aanschaffen voor tijdens de schilderwerkzaamheden? Dan bent u bij Geurts Verfgroothandel aan het juiste adres. Wij zijn er voor de professional. Van kwalitatieve verven tot de verkoop van bedrijfskleding, u vindt het bij ons! Kom vrijblijvend in contact voor onder andere:

  • Verkoop van vloerbekleding
  • Verkoop van lakken
  • Verkoop van coatings
  • Verkoop van nonpaints
  • Verkoop van verf
  • Behang
  • Verkoop van bedrijfskleding
  • Verkoop van onderhoudsolie
  • Verkoop van poets materialen
  • Verkoop van elektrische gereedschap machines

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Verkoop van lakken Lanaken, Limburg

Contact opnemen

Contact info

Geurts verfgroothandel
Lindestraat 75
Lanaken (Limburg)

Mobiel: 0477096659

www.geurts-verfgroothandel.com

Openingstijden
Ma 07.30 - 17.30
Di 07.30 - 17.30
Wo 07.30 - 17.30
Do 07.30 - 17.30
Vr 07.30 - 17.30
Za 08.30 - 12.00
Zo gesloten

Trefwoorden: Verkoop van vloerbekleding, Verkoop van verf, Verkoop van lakken, Verkoop van coatings, Verkoop van nonpaints, Behang, Verkoop van bedrijfskleding, Verkoop van onderhoudsolie, Verkoop van poets materialen, Verkoop van elektrische gereedschap machines

Rubrieken: Verf en Behang, Verf en lak fabrieken en groothandel, Verfmaterialen

Houd contact