Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Newfie-Style, Jabbeke

Newfie-Style, Jabbeke

Gistelsteenweg 631, Jabbeke (West-Vlaanderen)

www.newfie-style.be

Trimsalon

Trimsalon en hondenopvang door Newfie-StyleIn de trimsalon van Newfie-Style┬átrimmen wij zowel honden als katten. U kunt bij ons terecht voor het trimmen en plukken van ruwharige rassen, het in model knippen (ook als showmodel) van uw hond en het scheren van uw hond of kat. Heeft uw hond of kat ernstige vachtproblemen, dan kunt u ook bij ons terecht. Het welzijn van uw huisdier staat bij ons in het middelpunt en afhankelijk van de soort problemen die uw huisdier heeft kunnen we uw hond of kat regelmatig kortscheren. Ook als uw hond of kat allergie├źn heeft, kunt u bij ons terecht. Wij passen onze behandeling dan aan op uw dier.

U bent er bij trimsalon Newfie-Style van verzekerd dat uw lieveling er na onze behandeling weer mooi en verzorgd uitziet. Uiteraard werken wij alleen met kwalteitsproducten. Afhankelijk van de kleur en het vachttype van uw hond of kat gebruiken wij elke keer een bijpassende shampoo.

In onze hondenopvang krijgt uw viervoeter voldoende aandachtU heeft meerdere mogelijkheden bij het trimmen van uw hond of kat. Of u blijft erbij (en helpt als u dat wilt) of u brengt en haalt uw hond of kat of wij halen uw huisdier op (wel tegen een kleine vergoeding).

Hondenopvang

Heeft u tijdelijke hondenopvang nodig? Dan kunt u bij Newfie-Style terecht. Omdat wij nooit meer dan vier honden tegelijk opvangen, krijgt uw hond voldoende aandacht in een stressarme en rustige omgeving. Kampt uw hond met een ziekte en heeft de hond regelmatig medicatie nodig? Bij Newfie-Style weet u zeker dat het toedienen van de medicatie stipt wordt nageleefd. Wandelt uw hond graag? Ook daar zorgen we voor! Geef uw wensen en eisen aan en wij zorgen ervoor dat wij hieraan voldoen. Zorg wel voor een tijdige reservering, want vol = vol.

Over Newfie-Style

Zaakvoerster Angelique Kimpe staat aan het hoofd van trimsalon en dierenverzorgingszaak Newfie-Style. Van jongs af aan wilde zij al werken met dieren. Zij heeft al 14 jaar ervaring in het trimmen van honden en katten.

Trimsalon Newfie-Style

Contact opnemen

Contact info

Newfie-Style
Gistelsteenweg 631
Jabbeke (West-Vlaanderen)

www.newfie-style.be

Trefwoorden: Trimmen van grote honden, Puppy-advies, Dierenverzorgingsproducten, Kattenopvang en hondenopvang, Hondenverzorging, Hondenpension, Vachtproblemen, Professionele verzorging van dieren

Rubrieken: Honden- en Kattenverzorging, Trimsalon, Kattenverzorging

Houd contact