Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Just2Rent, Schoten

Just2Rent, Schoten

Kasteeldreef 21, Schoten (Antwerpen)

WhatsApp met Just2Rent

www.just2rent.be

Gaat u het feestje binnen geven of toch buiten? Wat u ook kiest, Just2Rent in Schoten heeft de juiste materialen. Met de tent verhuur van dit team bent u verzekerd van unieke partytenten, maar ook het nodige feestmateriaal. De materialen worden vaak gehuurd voor een huwelijksfeest, seminar, en communiefeest. Voor alle evenementen kunnen ze u van de gepaste tent voorzien bijvoorbeeld voor bedrijfsfeesten. De communie is een speciale gelegenheid waarvoor het mogelijk is om bij Just2Rent communie tenten voor te kunnen huren. Voor een trouwfeest kan dit team worden ingeschakeld voor de verhuur van huwelijks tenten. Met prachtige bruiloft tenten van Just2Rent maakt u een al speciale dag nog net iets mooier.  

Materialen verhuur bij Just2Rent 

Het team van Just2Rent komt graag ter plaatse kijken om de mogelijkheden met u te bespreken en zo goed mogelijk aan uw wensen te beantwoorden. Persoonlijke service en kwaliteit zijn belangrijke kwaliteiten waar deze professionals zeker aan voldoen. Serveert u een hapje en drankje? Dan kunnen ze naast de partytent ook het nodige feestmateriaal leveren. Hiermee bent u ervan verzekerd dat uw feest een mooi geheel wordt met de decoraties die u bij Just2Rent kunt huren. U kunt hier onder andere terecht voor het verhuur van de volgende materialen:

Partytenten verhuur in Schoten

Voor een bedrijfsfeest, tuinfeest, of festival of voor welk evenement dan ook Just2Rent kan u van de gepaste tent voorzien. De tenten zijn er in verschillende maten, ze zijn per stuk te huren of meerdere kunnen met elkaar worden verbonden. Een echte eyecatcher voor uw event is het originele aanbod van dome tenten die steeds met de beste service worden afgeleverd. Deze kunnen voor een kleinere oppervlakte van 5m² gebruikt worden maar kunnen ook op hun beurt verbonden worden tot een groot geheel. Just2Rent heeft twee verschillende soorten partytenten. Een kleine tent van 6x6 vierkante meter en een grote tent van 8x8 vierkante meter. Beide tenten hebben een bijzonder design waardoor ze een eyecatcher zijn op uw evenement. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om de tenten aan te passen, bijvoorbeeld door wanden en kleuren toe te voegen of een tekst of bedrijfslogo op de tent te zetten. De enthousiaste medewerkers zetten met vakkundigheid de tenten voor u op en breken ze weer af.

De beste service door Just2Rent

Just2Rent is een jong en dynamisch bedrijf dat ervoor zorgt dat elk evenement of feest een succes wordt. Samen met dit team worden er goede afspraken gemaakt over de dag van de levering en wanneer het ophalen weer zal plaatsvinden. Lijkt het alsof ze niet hebben waar u naar op zoek bent? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer u voor de eerste keer een groot feest of evenement organiseert en niet zeker weet waar u moet beginnen en wat u nodig heeft dan geven ze graag deskundig advies. Het is mogelijk het team in te schakelen voor een totaalpakket feestmateriaal voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, communiefeest, of huwelijk. U kunt bij Just2Rent in Schoten terecht voor tenten verhuur en een uitgebreid assortiment aan feestmateriaal.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

 

Contact opnemen

Contact info

Just2Rent
Kasteeldreef 21
Schoten (Antwerpen)

www.just2rent.be

Trefwoorden: Tent verhuur, Communie tenten, Huwelijks tenten, Bruiloft tenten, Bedrijfsfeesten, Huwelijksfeest, Communiefeest, Seminar

Rubrieken: Tentenverhuur, Verhuur en Verhuurbedrijven, Feestbenodigdheden verhuur, Feestbenodigdheden

Houd contact