Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
D' Hollander BVBA, Temse

D' Hollander BVBA, Temse

Doornstraat 165, Temse (Oost-Vlaanderen)

www.yvandhollander.be

Yvan D’Hollander, Temse

Doe een beroep op hem voor uw nieuwbouw- of renovatieproject. Dankzij zijn ruim 15 jaar ervaring, kan hij vele referenties in Oost-Vlaanderen en Antwerpen voorleggen. Hier kunt u terecht voor zowel het plaatsen, het onderhoud als het herstellen van:

Centrale verwarming (gas en mazout)
Yvan D’Hollander installeert en/of herstelt centrale verwarmingen. Zowel verwarmingsinstallaties die met gas werken als verwarmingssystemen die met mazout werken, worden vakkundig geplaatst of hersteld. Ook voor het reinigen van uw installatie, kan u hier terecht.

Sanitair
U hebt als klant steeds de keuze om het materiaal zelf te voorzien of bij hem te bestellen. Indien u de benodigde materialen bij hem bestelt, kan u kiezen uit een groot gamma aan topmerken. Ook wat het onderhoud van het sanitair betreft, kunt u een beroep op hem doen.

Loodgieterij
Naast het installeren van sanitair, kunt u bij ervaren loodgieter Yvan D’Hollander ook terecht voor het onderhoud.

Schoorsteenvegen
Als u een schoorsteen en kachel in gebruik hebt, ben u bij wet verplicht om die jaarlijks te laten reinigen. Deze maatregel werd ingevoerd om schouwbranden te voorkomen en gevallen van CO-vergiftiging tegen te gaan. Schoorsteenveger Yvan D’Hollander geeft u na het vegen van de schoorsteen een wettelijk attest voor uw brandverzekering. Naast het vegen, kan je hier ook terecht voor onder andere het verwijderen van o.a. vogelnestjes.

Contacteer vrijblijvend voor meer informatie of een prijsofferte!

Contact opnemen

Contact info

D' Hollander BVBA
Doornstraat 165
Temse (Oost-Vlaanderen)

www.yvandhollander.be

Trefwoorden: Centrale verwarming, Loodgieterij, Schoorsteenveger, Badkamerrenovatie, Badkamerinstallatie, Sanitair, Nieuwbouw, Renovatieproject, Gas, Mazout

Rubrieken: Installatiebedrijven en -techniek, Installaties, Loodgieters - benodigdheden, Loodgieters- en installatiebedrijven, Installatie CV

Houd contact