Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
HECTAS Facility Services BVBA, Wijnegem

HECTAS Facility Services BVBA, Wijnegem

Venhof 6, Wijnegem (Antwerpen)

www.hectas.be

Hectas, Wilrijk

specialistisch reiniging door Hectas specifieke kenmerken van Hectas klanten

Welkom bij schoonmaakbedrijf Hectas. Als expert in interieurverzorging weten wij dat een juiste schoonmaakonderhoud een allesbepalende indruk geeft. Immers de uitstraling van uw gebouw vormt een visitekaartje. Bij Hectas bent u gegarandeerd van een verfrissende uitwerking op klanten en gasten.

Schoonmaakbedrijf Hectas levert uitstekend schoonmaakonderhoud aan kantoren, scholen, zorginstellingen, industrie en de food-sector. Daarbij kunnen klanten ook rekenen op Hectas voor gevelreiniging, glasbewassing, vloerreiniging, specialistisch reiniging en computerreiniging.

Hectas houdt rekening met verschillende klanten en hun wensen, omdat elk bedrijf anders is. Zo verdiepen wij ons in uw wensen en de specifieke kenmerken van uw branche en combineren die met onze kennis en ervaring. Op die manier komen we tot praktische en creatieve oplossingen. En daarin gaan we verder dan alleen de zorg voor een schoon bureau. Ook de wijze van rapporteren en facturatie kan bijvoorbeeld aan uw wensen worden aangepast. Het enige dat u hoeft te doen is aangeven hoe u het wenst. Dat noemen we nou schoonmaakonderhoud met een griffel.

Contact opnemen

Contact info

HECTAS Facility Services BVBA
Venhof 6
Wijnegem (Antwerpen)

www.hectas.be

Trefwoorden: Ramen wassen, Gevelreiniging, Glasbewassing, Vloerreiniging, Schoonmaakonderhoud, Specialistische reiniging, Computerreiniging, Schoonmaak, Cleaning, Poetsen

Rubrieken: Schoonmaakbedrijven, Interieurverzorging

Houd contact