Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Hovicon International BV, Vijfhuizen

Hovicon International BV, Vijfhuizen

Vijfhuizerdijk 21, Vijfhuizen

WhatsApp met Hovicon International BV

www.hovicon.com

Hovicon Zeepdispenser & Sausdispensers

SausdispenserBent u een horeca onderneming en zoekt u een bedrijf waar u terecht kunt voor dispensers en reinigingsmiddelen dan bent u bij Hovicon International BV aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in doseerapparatuur voor de horeca- en reinigingsmiddelenbranche. Onderhand zijn wij een internationaal bedrijf dat haar producten levert aan importeurs in landen over de hele wereld. U kunt bij ons niet alleen terecht voor sausdispensers, ook zeepdispensers voor reinigingsmiddelen en chemicaliƫn vindt u in ons assortiment. Het grote voordeel van dispensers is dat u veel hygiƫnischer kunt werken en het bovendien zorgt voor veel gebruiksgemak.

Soorten sausdispensers

Een drukknopdispenser van Hovicon InternationalIn ons assortiment vindt u verschillende soorten sausdispensers voor bijvoorbeeld dressings, siropen, saus, enzovoorts. U heeft de keuze tussen hevel- en drukknopdispensers, ideaal om te gebruiken in snackbars restaurants en voor cateraars.

Zeepdispensers

Zeepdispenser Hovicon InternationalOnze zeepdispensers zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld schoonmaakbedrijven en garages.

Deursluiters D33 en Inbouwsluitveren D33

Naast dispensers kunt u tevens bij Hovicon International BV terecht voor deursluiters. Hiermee is een geruisloze sluiting van binnendeuren gegarandeerd wat met name in ziekenhuizen, verpleeghuizen, bejaardentehuizen en instellingen van pas komt.

Saus- en zeepdispensers van Hovicon International

Contact opnemen

Contact info

Hovicon International BV
Vijfhuizerdijk 21
Vijfhuizen

www.hovicon.com

Trefwoorden: Doseerpomp, Dispenser horeca, Sausdispenser, Dispenser saus, Sausdispenser horeca, Ketchup dispenser, Mayo dispenser, Zeepdispenser, Emmer dispenser, Garagezeep dispenser

Rubrieken: Horeca en horecabenodigdheden, Frituurbenodigdheden

Houd contact