Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
ICD bvba, Heist-op-den-Berg

ICD bvba, Heist-op-den-Berg

Palmbosstraat 38, Heist-op-den-Berg (Antwerpen)

www.icd-verwarmingensanitair.be

Installatie en herstellingen

ICD Verwarming en Sanitair is dé specialist voor uw regio!

Verwarming en sanitair zijn de belangrijkste elementen in uw woning, aangezien u hier dagelijks veelvuldig gebruik van maakt. Het is dan ook van het grootste belang dat deze installaties perfect werken en correct geplaatst worden.

ICD Verwarming en Sanitair kan u dit garanderen! Dankzij jarenlange ervaring zorgen wij voor een snelle oplossing van elk probleem. Uw kraan kapot, uw bad dat lekt, uw douche waar geen water meer uit komt? Wij lossen elk probleem op!

Ook voor compleet nieuwe installaties van verwarming op gas kunt u contact opnemen met ons. Wij werken met de beste merken zoals Vaillant, Viessmann en Buderus. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Diensten

ICD Verwarming en Sanitair biedt de volgende diensten aan:

Neem gerust contact op met ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zorgen voor een snel antwoord of een afspraak op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Contact opnemen

Contact info

ICD bvba
Palmbosstraat 38
Heist-op-den-Berg (Antwerpen)

www.icd-verwarmingensanitair.be

Trefwoorden: Centrale verwarming, Verwarmingsinstallatie, Sanitaire installaties, Herstellingsdienst voor sanitaire installaties, Badkamer installeren en renoveren, CV installatie, Badkamer plaatsen, Verwarming installateur, Onderhoud en herstellingen van cv, Zonneboilers

Rubrieken: Sanitair - artikelen, installatie en onderhoud, Sanitair, Herstellingen en dringende herstellingen aan huis, Verwarming

Houd contact