AVR BVBA, Roeselare

Meensesteenweg 545, Roeselare ( )

Aardappelrooiers, loofklappers, hakenfrezen

AVR toonaangevend producent van landbouwmachines, gespecialiseerd in aardappels rooien.

Het gamma van AVR bestaat hoofdzakelijk uit machines voor de aardappelteelt. Daarbij ligt de nadruk op pootbedbereiding, frezen, loofklappen en het rooien van aardappelen. Maar de machines zijn ook geschikt voor het bewerken en rooien van andere knolgewassen. AVR produceert marktgericht machines. In nauwe samenwerking met de gebruikers worden de machines ontwikkeld en afgestemd op de eisen die gebruikers aan de machines stellen. Met als doel, een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van het bedrijfsresultaat.

Steeds meer domineert de AVR kleur op de akkers. Steeds meer krijgen klanten vertrouwen in onze machines. Wij doen er dan ook alles aan om dat vertrouwen waar te blijven maken. Dat doen wij vanaf het ontwerp, de productie tot en met een gedegen service achteraf.

Naast de AVR machines verzorgen wij ook de onderdelen voor alle aardappelfrezen en loofklappers van Rumptstad. In BelgiŽ en Frankrijk leveren wij de onderdelen voor Miedema, Structural en Hassia machines.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.