Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Track International NV, Waregem

Track International NV, Waregem

Jan Borluutstraat 44, Waregem (West-Vlaanderen)

www.track-international.com

Track International NV

Over ons:

Track heeft de veiligheid van haar werknemers en haar producten hoog in het vaandel. Samengaand hiermee, houdt Track de negatieve invloed van haar activiteiten op het milieu zo laag mogelijk. De doelen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu zijn schriftelijk vastgelegd in een beleidsverklaring, die een belangrijke rol speelt in al de activiteiten van onze firma. Het streven naar continue verbetering heeft geleid tot een aantal nieuwe ontwikkelingen, op het gebied van de producten zelf, alsook op het gebied van werkmethodes en procestechnieken, ondertussen de normen qua veiligheid en milieu nauwlettend volgend.

Gezien het feit dat Track van recycling zijn 'core business' heeft gemaakt (het omwerken van plastic afval naar een nieuwe grondstof), speelt het milieu een significante rol in onze organisatie. Ons voornaamste doel bestaat in het streven naar een compleet milieuvriendelijk productie proces.

Profiel van Track.
Track is een internationaal opererend bedrijf dat zich geprofileerd heeft since 2003 als een specialist op het gebied van plastics recycling. Onze activiteiten mikken erop een efficiënte oplossing te bieden aan onze klanten.

In onze organisatie zijn behoud van het milieu, een kwalitatief hoogstaand eindproduct en een maximale productie capaciteit the centrale doelen. Het flexibel karakter van onze productie processen, en van onze medewerkers, zijn de belangrijkste troeven van onze firma en garanderen ons succes. Het voordeel van deze flexibiliteit en van onze knowhow, is dat wij in staat zijn om problemen van onze klanten op een project basis op te lossen. Op die manier bieden wij een optimale service.

Onze milieutechnische doelen zijn erop gericht om 'op maat gemaakte' goederen te leveren, en een snelle, efficiënte maar vooral goed doordachte service the bieden aan onze klanten, zonder de kosten uit het oog te verliezen. Een intensieve en open communicatie, gegarandeerde kwaliteit van het eindproduct en wederzijds vertrouwen zijn de bouwstenen van onze kwaliteit. Door constante kwaliteitscontrole, gecombineerd met extensieve knowhow, kunnen wij garant staan voor de hoge kwaliteit van ons eindproduct.

De kwaliteit van onze producten loopt ook parallel aan ons milieubeleid. Als onze producten direct heringezet kunnen worden in een productieproces voor het maken van nieuwe eindproducten, kan dit enkel een positief effect hebben op het milieu: vermindering van het gebruik van virgin plastics in de plastics industrie, vermindering van plastic afval en de motivering van onze klanten om gerecycled materiaal in te zetten.

 

Hard Plastics:

Unit 1: Shredder
De shredder heeft twee doelen. Ten eerste het voorverkleinen van materialen (vaten, pallets, kratten, etc) om onze waslijn te voeden, en ten tweede het verkleinen op specifieke zeefgrootte voor de klant. Het metaaldetectie systeem en visuele controle garanderen de kwaliteit van het eindproduct.

 

Unit 2: Waslijn
Deze lijn is speciaal ontwikkeld om verschillende soorten plastics te kunnen wassen, drogen en scheiden. Het eindproduct uit deze lijn is altijd een polyolefine, en is droog en schoon maalgoed.
In het productieproces doorlopen de te verwerken materialen volgende stappen:

INVOER PRODUCT
WASSEN 1
MALEN
WASSEN 2
MECHANISCH DROGEN
LUCHTDROGEN
LUCHTSCHEIDING
SILO VOORRAAD PRODUCT

Het eindproduct dient voornamelijk als nieuwe grondstof voor onder andere spuitgietbedrijven, die hiervan nieuwe producten maken, zoals kratten, bumpers, bloempotten, compounds, etc.

Contact opnemen

Contact info

Track International NV
Jan Borluutstraat 44
Waregem (West-Vlaanderen)

www.track-international.com

Trefwoorden: Recyclagebedrijven, Recycling, Waregem

Rubrieken: Recycling, Recyclagebedrijven

Houd contact