Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Dejond NV, Wilrijk

Dejond NV, Wilrijk

Terbekehofdreef 55-59, Wilrijk ( )

WhatsApp met Dejond NV

www.dejond.com

Dejond... voorraadhoudende distributeur van non-ferro metalen en van roestvaststalen halffabrikaten biedt een ruim aanbod van platen, buizen, staven en profielen. In samenwerking met zeer gerenommeerde fabrikanten verdeelt Dejond hoogkwalitatieve bevestigingssystemen voor de industrie en voor de luchtvaart. Dejonds Cold Forming Division produceert de TUBTARA® blindklinkmoer in verschillende types en materialen en exporteert haar wereldwijd. Dejond...exclusieve verdeler van systemen voor bouw en architectuur treedt op voor topmerken als: Forster, Sofabel, Davex, SFS en Dejond bouwprofielen.

Een eeuw van industriële competentie

Opgericht in 1901 door Julien Dejond te Antwerpen, startte de firma Dejond als handelaar in metalen.

Na wereldoorlog II breidde Dejond haar activiteiten uit in de distributie van bevestigings-en bouwsystemen.

In 1954 is Dejond de eerste productie van TUBTARA® blindklinkmoeren gestart. Dankzij haar technologie in koudvervorming staat Dejond bekend als een van de belangrijkste Europese producenten van deze blindklinkmoeren die in alle continenten van de wereld worden gebruikt.

Contact opnemen

Contact info

Dejond NV
Terbekehofdreef 55-59
Wilrijk ( )

www.dejond.com

Trefwoorden: Non ferrometalen, Aluminium, Blindklinkmoeren, Bouwsystemen, Bevestigingssystemen, Stiftlassen, Klinksystemen, Bouwprofielen

Rubrieken: Metaal

Houd contact