Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Logopediste in de buurt - Michiels Sabine, Sint-Blasius-Boekel (Zwalm)

Michiels Sabine, Sint-Blasius-Boekel (Zwalm)

Boekelbaan 147, Sint-Blasius-Boekel (Zwalm) (Oost-Vlaanderen)

WhatsApp met Michiels Sabine

www.logo-sabine.be

Welkom bij dé logopediepraktijk in Oost-Vlaanderen en uw logopediste in de buurt

Welkom bij de logopediepraktijk van Michiels Sabine in Sint-Blasius-Boekel (Zwalm), uw logopediste in de buurt. We helpen u in onze praktijk of op locatie graag verder met het uitvoeren van dyslexie testen, uw taalvaardigheden verbeteren, stemstoornis behandelen, afasie bij kinderen, rekenvaardigheden, articulatie oefeningen en de behandeling van taalproblemen. We werken als logopediste op school en logopedie aan huis in de regio Zwam, Zottegem, Brakel, Horebeke, Korsele en Rekelberg. Wilt u een afspraak maken met onze logopediste? Neem dan vandaag nog eenvoudig contact met ons op. 

Over Michiels Sabine in Sint-Blasius-Boekel (Zwalm)

Michiels Sabine biedt u een logopedische praktijk voor de behandeling van kinderen en volwassenen met spraak- en taalstoornissen, lees-, schrijf- en rekenstoornissen, articulatiestoornissen, stemstoornissen en afasie. Er is altijd sprake van een nauwe samenwerking tussen de school, de leerkrachten en zorgleerkrachten, het ziekenhuis en uw/hun specialisten. Logopedie is een paramedisch beroep in de gezondheidszorg en in het onderwijs. In onze logopedische praktijk houden we ons bezig met de preventie, het onderzoek en de behandeling van stoornissen en beperkingen op het gebied van spraak, taal, stem en gehoor. We helpen u graag verder en nodigen u van harte uit contact op te nemen bij vragen, behoefte aan advies en voor het maken van een (kennismakings)afspraak. 

Uw logopediste in de buurt van Oost-Vlaanderen

Onze logopedist biedt in de eerste plaats behandelingen (therapie) na een grondig onderzoek. Zo'n behandeling heeft tot doel stoornissen in het normale communicatiegedrag te voorkomen, te beperken of te verhelpen. Hierdoor gebruiken we specifieke methodes die gegroeid zijn uit wetenschappen als geneeskunde, psychologie, opvoedkunde, taalkunde, uit de communicatiewetenschappen en zelfs uit de muziekpedagogie. Naast behandeling geeft onze logopedist ook adviezen en informatie. Hiermee begeleiden we ook de omgeving van mensen met spraak-, taal-, stem- en gehoorstoornissen. We hechten veel waarde aan samenwerking tussen de verschillende deskundigen die van toepassing zijn. Goede communicatieve vaardigheden en een normale taalontwikkeling zijn uiterst belangrijk voor de overdracht van informatie, kennis en gevoelens. Bovendien is taal een belangrijke voorwaarde om goed te leren lezen, schrijven en rekenen. Communicatie- en taalstoornissen hebben dan ook een negatieve invloed op ons sociaal en emotioneel leven. Logopedie richt zich op de hulpverlening bij communicatiestoornissen en vervult daarmee een duidelijke maatschappelijke rol. Dit is waar wij bij Michiels Sabine volledig in geloven! 

Ons aanbod in Zwalm, Zottegem, Brakel, Horebeke, Korsele en Rekelberg

Vanuit onze praktijk in Sint-Blasius-Boekel (Zwalm) zijn we werkzaam in Zottegem, Brakel, Horebeke, Korsele en Rekelberg. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie, advies en het maken van een afspraak voor onder meer: 

  • Logopediste in de buurt
  • Dyslexie test
  • Taalvaardigheden verbeteren
  • Stemstoornis behandelen
  • Afasie bij kinderen
  • Rekenvaardigheden
  • Logopediste op school
  • Logopedie aan huis
  • Articulatie oefeningen
  • Behandeling taalproblemen

Neem eenvoudig contact op voor meer informatie, advies en het maken van een (kennismakings)afspraak. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Logopediste in de buurt Sint-Blasius-Boekel (Zwalm), Oost-Vlaanderen

 

Contact opnemen

Contact info

Michiels Sabine
Boekelbaan 147
Sint-Blasius-Boekel (Zwalm) (Oost-Vlaanderen)

www.logo-sabine.be

Trefwoorden: Logopediste in de buurt, Dyslexie test, Taalvaardigheden verbeteren, Stemstoornis behandelen, Afasie bij kinderen, Rekenvaardigheden, Logopediste op school, Logopedie aan huis, Articulatie oefeningen, Behandeling taalproblemen

Rubrieken: Logopedisten, Logopediste

Houd contact