Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Medische pedicure - Sofie Schoonheidsinstituut, Brugge

Sofie Schoonheidsinstituut, Brugge

Kardinaal Mercierstraat 21, Brugge (West-Vlaanderen)

Medische pedicure van Sofie Schoonheidsinstituut in Brugge West-Vlaanderen

Heeft u behoefte aan een heerlijke behandeling van de schoonheidsspecialist of een medische pedicure? Dan bent u bij Sofie Schoonheidsinstituut in Brugge aan het juiste adres. Dit team specialisten staan klaar om u een lichaamsbehandeling of gelaatsbehandeling te geven. U kunt hier ook terecht voor gelnagels, een medische pedicure, alle epilatie, het bleachen voor wittere tanden, wimperlifting, anti-ANG, bio slimming en collageen Elixir. Bij deze schoonheidsspecialisten en pedicures bent u bij Sofie Schoonheidsinstituut in goede handen. En als u voetklachten heeft en behoefte aan een (medische) pedicure? Neem dan vandaag nog contact op met Sofie Schoonheidsinstituut en plan een afspraak in om weer op wolkjes te kunnen lopen. 

Loop op wolken na een bezoek aan de medische pedicure in Brugge

De medisch pedicure van Sofie Schoonheidsinstituut houdt zich bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen. Zij voeren specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van de risicovoet, waarbij ten gevolge van een ziekte (o.a. diabetes, reuma, spasticiteit) of andere oorzaken een verhoogd risico aanwezig is op complicaties. Afhankelijk van uw klachten voeren deze medisch pedicure de passende specialistische behandeling uit. Zij kennen de juiste technieken, materialen en kneepjes van het vak, zoals het toepassen van anti-druktechnieken. Maar ook voor nagelprotheses en reparaties kunt u bij hen terecht. De behandelingen zijn gericht op preventie en pijnklachtvermindering, daarnaast weten zij exact wanneer zij moet doorverwijzen naar andere disciplines. 

Verwen uzelf met een prachtig witte glimlach

Droomt u ook van prachtig witte tanden en een glimlach die straalt? Dan kunnen de specialisten van Sofie Schoonheidsinstituut u helpen door uw tanden te bleachen. Tanden bleachen is een populaire methode voor een witter gebit. Durft u uw unieke glimlach niet te tonen omdat u onzeker bent over gele of grijze tanden? Dat kunt u bij de Sofie Schoonheidsinstituut verhelpen door uw tanden te laten bleachen of bleken. Bleaching is een dieptereiniging van je glazuur. Het bleekmiddel gaat een chemische zuurstofverbinding aan met de kleurstofmoleculen die in uw glazuur zijn achtergebleven. Zo krijgen uw tanden hun natuurlijke kleur terug. Benieuwd hoe het team van Sofie Schoonheidsinstituut u een stralende glimlach kunnen bezorgen? Neem vrijblijvend contact op, zij staan u graag te woord. 

Alle diensten en services op een rij in West-Vlaanderen

U kunt bij Sofie Schoonheidsinstituut in Brugge voor een waaier aan schoonheidsbehandelingen terecht. Wilt u ook de beste versie van uzelf naar boven halen? Of wilt u in alle rust genieten van een heerlijke behandeling? Dan nodigen wij u uit contact op te nemen en een afspraak te maken voor:

  • Lichaamsbehandeling
  • Gelaatsbehandeling
  • Gelnagels
  • Medische pedicure
  • Alle epilatie
  • Bleachen voor wittere tanden
  • Wimperlifting
  • Anti-ANG
  • Bio slimming
  • Collageen Elixir

Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Medische pedicure Brugge, West-Vlaanderen

Contact opnemen

Contact info

Sofie Schoonheidsinstituut
Kardinaal Mercierstraat 21
Brugge (West-Vlaanderen)

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak

Trefwoorden: Lichaamsbehandeling, Gelaatsbehandeling, Gelnagels, Medische pedicure, Alle epilatie, Bleachen voor wittere tanden, Wimperlifting, Anti-ANG, Bio slimming, Collageen Elixir

Rubrieken: Schoonheidssalons

Houd contact