Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
De Vos Yves Pleisterwerken, Wetteren

De Vos Yves Pleisterwerken, Wetteren

Spoorweglaan 113, Wetteren (Oost-Vlaanderen)

www.pleisterwerkendevos.be

Uw pleisterwerk kunt u het beste overlaten aan een specialist. Yves de Vos is de zaakvoerder van Pleisterwerken De Vos en heeft meer dan 25 jaar ervaring. Hij maakt alleen gebruik van de beste materialen en voert klussen uit voor particulieren en bedrijven.

De Vos Yves, pleisterwerken, Wetteren

Diensten

Pleisterwerken De Vos verzorgt voor u het hele proces van voorwerk tot afwerking. Bij de bepleistering maken ze gebruik van een twee lagensysteem en één laag pleistersysteem. Voor de buitenmuren kunnen ze natte bepleistering voor u uitvoeren. Voor de binnenmuren verzorgen ze droge bepleistering en uw natte ruimtes kunnen ze voorzien van cementpleisters. Na afloop kunt u eventueel een bouwdroger huren. Naast deze pleisterwerken plamuren ze ook Gyprocwanden en -plafonds.

De Vos Yves, pleisterwerken, Wetteren

Neem contact op voor een klus in de regio Wetteren, Merelbeke, Melle, Laarne, Heusden, Oosterzele, Lede en verder in Oost-Vlaanderen.

Contact opnemen

Contact info

De Vos Yves Pleisterwerken
Spoorweglaan 113
Wetteren (Oost-Vlaanderen)

www.pleisterwerkendevos.be

Trefwoorden: Plafonneerders, Plafonds, Wanden, Onderhoudswerken, Aannemers, Stukadoorsbedrijven, Renovatiewerken, Sierpleisters, Gyprocwerken, Gyproc

Rubrieken: Klussenbedrijven, Klusjesman, Klusbedrijf

Houd contact