Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Kinderopvang Speel-goed, Aartselaar

Kinderopvang Speel-goed, Aartselaar

Kapellestraat 105, Aartselaar (Antwerpen)

www.kinderopvang-speel-goed.be

Kinderopvang Speel-goed, Aartselaar

 

Welkom bij het gezellige kinderopvang Speel-goed. Wij bestaat sinds 1995 en zijn opgericht door Lydie Coekelbergs onder de naam “Tantje of moechie”. Omdat steeds meer kinderen werden ontvangen in ons verblijfsgebeuren waren wij genoodzaakt om een grotere locatie te zoeken.

Ondertussen werken wij nog steeds in Aartselaar en hebben wij twee prachtige locaties erbij gekregen. In 2007 opende onze een tweede opvang voor Kinderopvang Speel-goed in Reet. In december 2010 is onze derde opvang te Wilrijk open gegaan.

Het doel binnen ons opvang voor kinderen is zoveel mogelijk te werken in een gezinsfeer en te werken op basis van een rechtvaardige aanpak. Het pedagogisch doel voor kinderen is verdraagzaamheid, zelfstandigheid, zelfredzaamheid, zindelijkheid en creativiteit te leren. Daarbij staat het spel centraal met als hulpmiddel voldoende en aangepast speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Bij Kinderopvang Speel-goed zien wij er nauwlettend op toe dat we geen speelgoed voor agressief gedrag toelaten. Ook buiten kunnen onze kindjes naar hartenlust spelen in de grote tuin met klimrek, glijbaan, speelhuisje en rijwielen.

Binnen Kinderopvang Speel-goed zijn kinderen van 0 tot 10 jaar welkom. U kunt bij Tina en haar team terecht voor de verzorgde opvang van uw kinderen en dit overdag op weekdagen, tijdens de schoolvakanties en voor en na schooltijd. Hou er wel rekening mee dat u op tijd reserveert. 

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via de contactformulier. Snel een antwoord nodig? Telefonisch kunt u ons ook bereiken.

Kinderopvang Speel-Goed Locatie 2Kinderopvang Speel-Goed Locatie 3

Eikenstraat 36
2840 Reet
GSM: 0498/48 77 16

Groenenborgerlaan 206
2610 Wilrijk
Tel: 03/297 88 66

Contact opnemen

Contact info

Kinderopvang Speel-goed
Kapellestraat 105
Aartselaar (Antwerpen)

www.kinderopvang-speel-goed.be

Trefwoorden: Verblijfsgebeuren, Kinderdagverblijven, Kinderdagverblijf, Pedagogische projecten voor kinderen, Opvang voor kinderen

Rubrieken: Kinderopvang

Houd contact