Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Kiddy-Boel BVBA, Wilrijk (Antwerpen)

Kiddy-Boel BVBA, Wilrijk (Antwerpen)

Prins Oudewijnlaan 137, Wilrijk (Antwerpen) (Antwerpen)

www.kiddy-boel.be

Kiddy-Boel BVBA, Wilrijk (Antwerpen)

Kinderdagverblijf Kiddy-BoelU zoekt een goede en ervaren kinderopvang voor uw kind(eren) in de regio Antwerpen? Breng dan eens een bezoek aan kinderdagverblijf Kiddy-Boel. U wilt als ouder een goed gevoel hebben over het kinderdagverblijf waar u uw kinderen achterlaat. Wij begrijpen dat en houden rekening met uw wensen en eisen. Ook willen wij een rol spelen bij de opvoeding van uw kind(eren). Kinderopvang Kiddy-Boel is op werkdagen geopend van 7.30 tot 18.00 uur.

Ruimtes Kinderopvang Kiddy-Boel

Onze kinderopvang bestaat uit twee delen. De baby's kunnen rustig slapen in de ene ruimte, terwijl kinderen vanaf een jaar in de andere ruimte terechtk unnen. In onze tuin is het heerlijk vertoeven als het mooi weer is.

Maaltijden

Wij kunnen uw kind(eren) dagelijks een versbereide en gevarieerde maaltijd aanbieden. De meerkosten hiervoor zijn 28 euro. Hier zijn de pampers ook bij inbegrepen.

Voordelen Kiddy-Boel

Kiest u voor Kiddy-Boel als kinderopvang voor kinderen dan kiest u voor een kinderopvang met veel ervaring en perfecte lokalen. Bovendien genieten uw kinderen van onze dagverse maaltijden.

Bij Kiddy-Boel krijgen uw kinderen dagverse maaltijden Kinderdagverblijf Kiddy-Boel heeft jarenlange ervaring

Contact opnemen

Contact info

Kiddy-Boel BVBA
Prins Oudewijnlaan 137
Wilrijk (Antwerpen) (Antwerpen)

www.kiddy-boel.be

Trefwoorden: Kinderopvang van 0 tot 3 jaar, Oppasdiensten, Kinderdagverblijf van 0 tot 3 jaar, Crèche, Onthaalmoeder, Onthaalouder

Rubrieken: Kinderdagverblijven, Kinderopvang

Houd contact