Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Antwerpen Indoor Karting, Antwerpen

Antwerpen Indoor Karting, Antwerpen

Noorderlaan 95A, Antwerpen (Antwerpen)

www.indoorkartingantwerpen.be

KartbanenAl sinds april 1994 vindt u Antwerpen Indoor Karting aan de Noorderlaan te Antwerpen. Wij beschikken over een indoor kartbaan van 5000 m². Dat betekent dat u altijd droog en veilig rijdt bij ons, ongeacht het weer. Om de drie jaar schaffen wij gloednieuwe karts aan. U rijdt daarom bij ons altijd comfortabel. Op onze met bandenmuren afgezette asfalt-baan houden we het graag streng en veilig: er wordt bij ons niet gebotst. Kom gezellig karten met uw gezin, vrienden of klanten. Ook ideaal voor een bedrijfsfeest, verjaardagfeest, vrijgezellenfeest, personeelsfeest of kinderpartijtje.

Verjaardagsfeest

Indoor karting levert gegarandeerd een geslaagd verjaardagsfeest op. Zowel voor een feestje voor volwassenen als een kinderpartijtje beschikken wij over de ideale formule. Ga de uitdaging aan met uw vrienden voor een geslaagde avond. De jongsten nodigen bijvoorbeeld hun klasgenootjes uit voor het verjaardagsfeest van hun leven. De jarige rijdt bij Antwerpen Indoor Karting altijd één keer gratis! Kom snel langs!
Indoor karting

Contact opnemen

Contact info

Antwerpen Indoor Karting
Noorderlaan 95A
Antwerpen (Antwerpen)

www.indoorkartingantwerpen.be

Openingstijden
Ma 14:00 - 22:00
Di 14:00 - 22:00
Wo 14:00 - 23:00
Do 14:00 - 23:00
Vr 14:00 - 23:00
Za 11:00 - 23:00
Zo 10:00 - 22:00

Trefwoorden: Karting, Kartbaan, Indoor karting, Karting Noorderlaan, Indoor karting Noorderlaan, Bedrijfsfeest, Verjaardagfeest, Vrijgezellenfeest, Personeelsfeest, Kinderpartijtje

Rubrieken: Kartbanen, Karting

Houd contact