Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Hair Affaire, Westmalle (Malle)

Hair Affaire, Westmalle (Malle)

Antwerpsesteenweg 264, Westmalle (Malle) (Antwerpen)

www.haarzaakhairaffaire.be

Hair Affaire, Westmalle (Malle)

Kapsalon Hair Affaire in Westmalle

Al twintig jaar verzorgt het professionele kappersteam van Hair Affaire, bestaande uit Karin (snit), Dirk (snit), Karin (kleuring) en Caroline (kleuring) uw haar met de grootst mogelijke aandacht en zorg.

Bekijk foto's van onze kapsalon.


Dames, heren en kinderen knippen

Hair Affaire is een kapsalon voor zowel dames, heren als kinderen, gelegen in het centrum van Malle aan de Antwerpsesteenweg 64. De kapsalon beschikt over een ruime parkeergelegenheid in de onmiddellijke nabijheid. In de gezellige salon van Hair Affaire voelt u zich meteen thuis. Prettige muziek op de achtergrond, een leuke koffiebar en voor de liefhebbers een heerlijk glaasje cava. Om u volledig op uw gemak te stellen masseren de medewerkers tijdens het wassen van het haar op ontspannende wijze uw hoofd en hals.

Producten

Kapper van Hair Affaire in actie

U bent ervan verzekerd dat Hair Affaire alleen met de beste producten werkt. Om elk haartype te kunnen herstellen gebruiken wij Joico Line, Style & Finish, Structure, Vero K-pak Color System, Triactive en Age Defy. Als u niet houdt van de geur tijdens uw haarkleuringen dan kunt u ook kiezen voor Natural Choice Colors. Dit product is een ecologisch kleursysteem zonder ammoniak en daarbij bent u verzekerd van een maximum aan grijsdekking met Natural Choice Colors. Tenslotte bent u met i.Color zeker dat u de haarkleur krijgt die u voor ogen had.

Contact opnemen

Contact info

Hair Affaire
Antwerpsesteenweg 264
Westmalle (Malle) (Antwerpen)

www.haarzaakhairaffaire.be

Openingstijden
Ma gesloten
Di 09:00 - 18:00
Wo 09:00 - 18:00
Do 10:00 - 21:00
Vr 09:00 - 18:00
Za 07:00 - 15:00
Zo gesloten

Trefwoorden: Biokleuringen, Balayages, Age Defy, Joico, Knippen, Haarkleuringen, Eyecolor, NCC Color, Dameskapsalon, Herenkapsalon

Rubrieken: Kapsalons, Kinderkapsalon

Houd contact