Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Indrukwekkende muurschilderingen - Calander Danny, Antwerpen

Calander Danny, Antwerpen

Vrijdagmarkt 19/2, Antwerpen (Antwerpen)

www.dannycalander.be

Voor uw complete interieurinrichting en indrukwekkende muurschilderingen

Heeft u altijd al gedroomd van een uniek interieur, maar weet u niet precies hoe u dit kunt realiseren? Danny Calander in Antwerpen verwezenlijkt uw droom bij het inrichten van unieke woningen. Van indrukwekkende muurschilderingen tot totaalinrchtingen, Danny Calander verzorgt het allemaal. Naast uw persoonlijke mural en uw interieur laten inrichten op maat, kunt u ook terecht voor het organiseren speciale evenementen woninginrichting.

Indrukwekkende muurschilderingen - Calander Danny, Antwerpen

Een interieur dat gezien mag worden

Een woning afgestemd op de persoonlijke wensen van de bewoners. Dat is wat Danny Calander realiseert. Danny komt bij u thuis om uw woning te bekijken, gaat in gesprek over uw ideeën en komt dan met een inspirerend plan van aanpak bij u terug. Zo heeft u straks een compleet nieuw interieur als geen ander en woont u in een woning die gezien mag worden. Met ruim 26 jaar ervaring bent u verzekerd van uitstekende service en een stijlvolle uitwerking van al uw plannen.

Indrukwekkende muurschilderingen

Wilt u een echte eyecatcher in uw interieur? Bespreek dan de mogelijkheden voor een muurschildering op maat. Met een muurschildering maakt u uw interieur compleet en onderscheidend. Laat Danny Calander uw adviseren over de vele mogelijkheden en sta versteld van de verandering die een muurschildering teweegbrengt. U kunt alvast inspiratie opdoen door een kijkje te nemen in de portfolio op de website.

Waarom gaat u naar Danny Calander?

Door zijn professionele aanpak en ruime ervaring krijgt u een interieur wat volledig is afgestemd op uw persoonlijkheid. Heeft u een evenement? Ook dan kunt u gebruik maken van de diensten van Danny Calander, zowel in België als in het buitenland, voor een unieke inrichting. We zetten de diensten voor u op een rij:

  • Interieurinrichting op maat
  • Persoonlijk stijladvies, afgestemd op uw wensen
  • Unieke muurschilderingen
  • Interieurinrichting voor speciale gelegenheden
  • Danny Calander werkt zowel in België als over de grenzen

Bent u benieuwd wat Danny Calander voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw project. U kunt contact opnemen via het contactformulier op de website of telefonisch.

Indrukwekkende muurschilderingen - Calander Danny, Antwerpen

Contact opnemen

Contact info

Calander Danny
Vrijdagmarkt 19/2
Antwerpen (Antwerpen)

www.dannycalander.be

Trefwoorden: Indrukwekkende muurschilderingen, Totaalinrichtingen, Inrichten van unieke woningen, Mural, Organiseren speciale evenementen woninginrichting, Interieur laten inrichten op maat

Rubrieken: interieuren, Schilderwerken, Interieurinrichtingen, Interieurinrichting

Houd contact