Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Slotenmaker Jan Comm.V, Lier

Hagenbroeksesteenweg 69 A, Lier (Antwerpen)

www.slotenmakerjan.com

Voor de nieuwste veiligheidssloten, inbraakpreventie en noodgevallen aan huis

Zoekt u een prompte oplossing wanneer u bent buitengesloten? Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: opeens waait de voordeur dicht. Of moet er gewerkt worden aan de inbraakbeveiliging van uw woning of bedrijfspand, nadat in de beurt is ingebroken? Slotenmaker Jan Comm.V in Lier aan de Hagenbroeksesteenweg 69A is dan een betrouwbaar adres, waar men 24/7 tot u dienst staat en u uit de nood helpt. Zij zijn werkzaam binnen een straal van 30 km rondom Lier, onder meer in Duffel, Lint, Hove, Putte, Kontich, Boechout, Nijlen, Berlaar, Ranst, Wommelgem, Mechelen, Edegem, Mortsel en provincie Antwerpen.

Eén moedersleutel in plaats van sleutelbos

Het is dé specialist in inbraakpreventie, sluitsystemen en sleutelplannen op maat voor particulier en bedrijf. Ook voor verkoop van sluitingen en sloten voor ramen en deuren bent u er aan het juiste adres. In plaats van een sleutelbos nog maar één moedersleutel (loper) met meerdere functies. U bepaalt wie welke ruimtes mag betreden. De diensten zijn: inbraak en beveiliging, sloten en sleutels, slotenmaker, 24/7 service, algemene beveiliging, slot kapot of sleutel afgebroken, buitengesloten, brandkasten, gepantserde deuren, sluitplannen voor privé of industrie, veiligheidscilinders en openen van deuren.

Een rookmelder per verdieping is verplicht

Slotenmaker Jan is officiële verdeler van kluizen en safes van De Raat Security Products, de grootste fabrikant in Europa van brand- en inbraakwerende producten. Het levert de beste oplossingen op het gebied van de bescherming van persoonlijke bezittingen. Zo zijn er ook rookmelders te koop, want die zijn geen overbodige luxe. Vanaf 1 januari 2020 is het wettelijk verplicht in Vlaanderen om elke verdieping van uw woning te voorzien van minstens één rookmelder. Voor het vermijden van brandrisico’s is het een noodzakelijke maatregel.

Cilindersteekslot vervangen door elektronische variant

Met de moderne elektronische toegangscontrole systemen uit de Smart series, kunt u badges, kaarten, tags en ready smartphones als sleutel gebruiken. Aan een dergelijk systeem kunnen tot 300 gebruikers worden toegevoegd. De beheerder kan de laatste gebeurtenissen van iedere deur uitlezen. Nieuw zijn elektronische cilinders, welke draadloos zijn aan te sturen middels een codeklavier. U kunt uw oude cilinder vervangen door een elektronische variant in een handomdraai. U kunt per deur de toegang regelen.

Kom langs bij Slotenmaker Jan, aan de Hagenbroeksesteenweg 69A in Lier of kijk op de website voor een overzicht van het aanbod.

Contact opnemen

Contact info

Slotenmaker Jan Comm.V
Hagenbroeksesteenweg 69 A
Lier (Antwerpen)

www.slotenmakerjan.com

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten

Trefwoorden: Slotenmaker, 24/7 service, Algemene beveiliging, Slot kapot of sleutel afgebroken, Buitengesloten, Brandkasten, Gepantserde deuren, Sluitplannen voor privé of industrie, Veiligheidscilinders, Openen van deuren

Rubrieken: Inbraak en beveiliging, Sloten & sleutels

Houd contact