Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Grondwerken Brosens, Essen

Grondwerken Brosens, Essen

Vleetweg 15, Essen (Antwerpen)

www.grondwerken-brosens.be

Grondwerken Brosens, Essen


De kracht van het eenmansbedrijf van Joris Brosens en zijn werknemer Jozef Brosens ligt in een jarenlange ervaring in grond- en loonwerken. Joris heeft persoonlijk contact met al zijn klanten en kan u concurrerende prijzen bieden. Vraag hem om een prijsofferte voor uw grondwerken.

Grondwerken Brosens opereert in heel België! Onder meer in Kalmthout, Wuustwezel, Terbeek en Wildert.

Uitgravingen

Moet er stevig gegraven worden? Joris Brosens staat voor u klaar. Of er nu ruimte moet komen voor een zwembad of een bouwwerf, Joris regelt de zaken tot in detail. Hij werkt me goed materiaal en staat garant voor een veilige manier van werken. Het ontstane puin neemt hij na de klus mee.

Spitten en nivelleren

Het aanleggen van een tuin is een ingrijpende operatie. Er moet eerst gespit en genivelleerd worden, en dat kan een tijdrovende klus zijn. Gelukkig draait Joris Brosens er zijn hand niet voor om. Ook het egaliseren van een terrein of opvullen van een bouwput is voor Brosens geen probleem.

Transport

Uw heeft een lading bouwpuin of steenslag dat (snel) opgeruimd moet worden? Schakel ook dan Grondwerken Brosens in. Joris vervoert alle rommel, van takkenbossen tot steenpuin en modder, met passend een transportmiddel (een grondkar of een dieplader).

Andere diensten

Grondwerken Brosens kan veel voor u betekeken. Klik op een dienst om er meer over te lezen op zijn website.

 

Contact opnemen

Contact info

Grondwerken Brosens
Vleetweg 15
Essen (Antwerpen)

www.grondwerken-brosens.be

Trefwoorden: Nivelleringswerken, Afbraakwerken, Transport, Leveren van grond, Mesttransport, Septische putten, Regenwaterputten, Opritaanleg, Graafwerken

Rubrieken: Grondwerken, Loonwerken

Houd contact