Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Adogs, Hoogstraten

Adogs, Hoogstraten

Achteraard 5, Hoogstraten (Antwerpen)

www.adogs.be

Bent u op zoek naar een lieve pup? Dan kunt u bij Adogs in Hoogstraten terecht. Zij hebben een groot hart voor honden en helpen u graag verder. De pups worden gekweekt in de beste omstandigheden. Ze hebben veel vrijheid en worden optimaal verzorgd. Ook wordt de honden aangeleerd om zich sociaal op te stellen. Alle honden zijn 100% Belgisch, in de fokkerij voor rashonden. U vindt de volgende rassen: Pomeriaan, Shiba Inu, Beagle, Border Collie, Teckel, Golden Retriever en Labrador bij de pups fokkerij. Bekijk de website en ontdek snel welke pup uw perfecte match is. 

Adogs, Hoogstraten

Pups fokkerij met gegarandeerde kwaliteit 

Bij Adogs kunt u rekenen op kwaliteit. Om u gerust te stellen krijgt u niet alleen twee jaar garantie op erfelijke aandoeningen, maar ook op ziekte voor de eerste 10 dagen. Alle nestjes komen van lieve, gezonde ouders. Ook is het mogelijk de ouders van uw pup te ontmoeten. Daarnaast zijn alle pups gechipt, gevaccineerd volgens het schema van de dierenarts, ontwormd en ook nagekeken en goedgekeurd door de dierenarts. Zo bent u verzekerd dat de medische achtergrond van de pups in orde is. Ook wordt u goed ondersteund tijdens het proces en kunt u altijd terecht met vragen. 

Van Teckels tot Beagles bij de hondenkwekerij

Bij Adogs in Hoogstraten vindt u pups van verschillende rassen. Alle honden zijn geboren en getogen op eigen bodem. Kies bijvoorbeeld voor een Pomeriaan: een aanhankelijke, levendige en oplettende hond. Of kies voor een Shiba Inu: evenwichtig, intelligent en vriendelijk- ook kunnen ze goed overweg met kinderen en andere honden. Beagles zijn zeer vrolijke, enthousiaste honden. De Border Collie, oorspronkelijk een veehoeder, is een echte werkhond en zeer intelligent en bewegelijk. Of, kies voor een Teckel: zeer speels en kindvriendelijk. Kies voor een Golden Retriever en u bent verzekerd van goedaardigheid. Een Labrador is altijd vriendelijk en zeer stabiel. 

Kies voor hondenfokker Adogs 

Als u zoekt naar een professioneel bedrijf voor een nieuwe pup, kies dan voor Adogs. U zult goed begeleid worden in het proces en al uw vragen worden met liefde beantwoord. Als u een pup reserveert, kunt u foto’s opvragen om de evolutie op te volgen. Ook kunt u alvast langskomen om kennis te maken met uw aanstaande huisdiertje. Ook krijgt u hondenvoeding voor de eerste dagen mee, zodat u kunt focussen op het genieten van de tijd met uw pup. Klanten die al een pup hebben gekocht via hondenfokkerij Adogs zijn erg tevreden: “Het adoptieproces verliep zeer professioneel en met meer dan voldoende uitleg. We hebben er geen moment spijt van dat we Adogs hebben gevonden!” 

 

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

Contact opnemen

Contact info

Adogs
Achteraard 5
Hoogstraten (Antwerpen)

www.adogs.be

Trefwoorden: Hondenfokker, Hondenfokkerij, Hondenkennel, Golden retrievers, Fokkerij rashonden, Teckel fokker, Beagles, Pups fokkerij, Bordercollies, Hondenkwekerij

Rubrieken: Hondenfokkerijen

Houd contact