Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Bfresh, Gent

Bfresh, Gent

Wolterslaan 164, Gent (Oost-Vlaanderen)

www.bfreshrefresh.be

Bfresh, Gent

Bij Bfresh kunt u terecht om uw beeldmateriaal te digitaliseren. Daarbij staat Bfresh garant voor het vernieuwen van uw beeldmateriaal zonder de authenticiteit van het beeldmateriaal kwijt te raken. Bfresh zet alle analoge media van toen om naar een digitaal medium. Zo bent u slechts een muisklik verwijderd van uw herinneringen.

Het kan zijn dat uw oude beeldmateriaal beschadigd is geraakt in de loop van de jaren. Een ongelukje zit immers in een klein hoekje. Bfresh verwijdert en herstelt onzuiverheden in uw beeldmateriaal. Zo geeft het bedrijf als het ware een nieuw leven aan uw herinneringen. Bfresh behandelt uw video’s, platen, foto’s, dia’s, negatieven met de grootste zorg en hecht veel belang aan uw wensen.

Waarvoor kunt u bij Bfresh terecht?

Bfresh is gespecialiseerd in het digitaliseren van beeldmateriaal. Hieronder ziet u een overzicht van onze dienstverlening:

  • Digitaliseren van platen, videobanden, dia’s, oude foto’s, magneetbanden (van bandrecorders), cassettes, negatieven en nog vele meer.
  • Restauratie. Na digitalisatie van oud beeldmateriaal zien wij vaak dat er onzuiverheden in het beeldmateriaal zitten. Dit kunnen wij restaureren. U kunt zowel bij ons terecht voor een oppervlakkige restauratie als een uitgebreide restauratie van uw beeldmateriaal. Ook voor extra manipulatie van het beeldmateriaal kunt u bij ons terecht (denk hierbij aan het verwijderen van mensen of het realiseren van een andere lucht).
  • Montage op doek en montage op dvd en film.
  • Algemene PC-herstellingen zoals installatie, formatteren en het maken van back-ups.
  • Het bijhouden van een digitaal archief.

Meer weten over Bfresh of wilt u iets anders doen met uw oude beeldmateriaal? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze website.

Contact opnemen

Contact info

Bfresh
Wolterslaan 164
Gent (Oost-Vlaanderen)

www.bfreshrefresh.be

Trefwoorden: Videobewerking, Geluidsbewerking, Videomontage, Negatieven, Digitaal archief, Computerherstellingen, Montage op dvd, Vhs videobanden

Rubrieken: Foto & videoapparatuur, Digitalisatie

Houd contact