Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Doan Renovatie en Schoonmaak V.O.F., Gent

Doan Renovatie en Schoonmaak V.O.F., Gent

IJskelderstraat 52, Gent (Oost-Vlaanderen)

www.doan.be

Doan Renovatie en Schoonmaak, Gent

SchoonmaakbedrijfIs je huidige woning toe aan een stevige opfrisbeurt en ben je op zoek naar een renovatiebedrijf dat je ideeën omzet in realiteit? Dan ben je bij Doan aan het juiste adres.

Dit kan gaan van het vervangen van een oude vloer, alsook het vernieuwen van volledige badkamers en keukens, vergoten van ruimte. bv een open keuken, het vergroten van leefruimtes doormiddel van bijbouw enzovoort, tot volledige renovatie van woningen (van dak tot kelder), het bekleden van een zolder of kamer met gyproc of houtwerk (tand/groef) en het isoleren van daken vloeren en wanden

PoetsdienstHeb je al een duidelijk beeld van wat je precies wil aanpassen bij de renovatie van je huis? Of zoek je een renovatiebedrijf dat je verbouw-ideeën kan vertalen naar een haalbaar plan? De Doan-mensen bekijken samen met jou de plannen of jouw ideeën voor de verbouwingswerken en de renovatie-verantwoordelijke bekijkt met jou wat technisch mogelijk is.

Doan Renovatie en Schoonmaak heeft nog een andere firma: Reni's Poetsdienst BVBA. E-mail: reni@renispoetsdienst.be, website: www.renispoetsdienst.be.

Contact opnemen

Contact info

Doan Renovatie en Schoonmaak V.O.F.
IJskelderstraat 52
Gent (Oost-Vlaanderen)

www.doan.be

Trefwoorden: Schoonmaak, Poetsdienst, Dienstencheques, Renovatie

Rubrieken: Schoonmaakbedrijf

Houd contact