Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Healthcity Schoten, Merksem

Healthcity Schoten, Merksem

Bredabaan 988, Merksem

www.healthcity.be

U wilt afvallen en spieren opbouwen? Kortom er (nog) beter uitzien? Of streeft u ernaar om prettiger in uw vel te zitten door stress te verminderen en te ontspannen? Wat uw persoonlijke doel ook is, onze All inclusive clubs zijn de perfecte locatie om hier in een luxe en vriendelijke sfeer aan te werken!

U kunt van alle voorzieningen in de club ONBEPERKT en GRATIS gebruik maken. Groepslessen, dvd-uitleen, koffie, thee en frisdrank zijn standaard aanwezig. Afhankelijk van de locatie zijn zelfs tennis, squash, sauna , zonnebank, stoombad, kinderopvang bij de prijs inbegrepen. Een aantal clubs zijn bovendien voorzien van de nieuwste trend op sportgebied: Kinesis.

Uiteraard staat er ook een professioneel team van HealthCity-medewerkers klaar om u bij dit alles te adviseren en begeleiden. En wat voor alle HealthCity-clubs geldt: top-apparatuur van Technogym.

Kortom; optimaal genieten en resultaat boeken tegelijk!

De OVERTREFFENDE TRAP is het HealthCity Internationaal Gold lidmaatschap, waarmee u niet alleen onbeperkt van alle faciliteiten in uw EIGEN club gebruik maakt, maar ook van AL ONZE OVERIGE CLUBS in de regio of zelfs (inter)nationaal! En we hebben er meer dan 100!

Contact opnemen

Contact info

Healthcity Schoten
Bredabaan 988
Merksem

www.healthcity.be

Trefwoorden: Fitnesscentrum, Zomba, Aerobics, Krachttraining, Conditietraining, Gezondheid, Gewichtsafname, Figuurtraining

Rubrieken: Fitnesscentra

Houd contact