Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Biscuiterie Willems BVBA, Eeklo

Biscuiterie Willems BVBA, Eeklo

Nieuwendorpe 33C, Eeklo ( )

www.willemsbiscuits.com

Biscuiterie Willems werd opgericht in 1953 door de gebroeders Felix en Clement Willems. Oorspronkelijk was het bedrijf gespecialiseerd in de fabricage van speculoos.

Vanaf 1968 werd een productielijn voor krakelingen opgestart.

In 1990 werd het bedrijf overgenomen door de zonen, Chris en Marc. Vanaf 1998 komt er een samenwerking met de firma Poppies uit Zonnebeke.

In 2002 werd de volledige krakelingenproductie overgebracht naar Zonnebeke en werd de speculoosproductie in Ertvelde verder uitgebreid.

Eind 2003 werd beslist om een nieuw gebouw op te richten in het industriepark van Eeklo. De volledige verhuis zal in de lente van 2005 afgerond zijn.

Op dit moment heeft Biscuiterie Willems een omzet van 6 miljoen euro en een capaciteit van ongeveer 4 miljoen kg koekjes op jaarbasis!

In ons assortiment vind je:

Speculoos

Speculoos is een hartig, droog koekje op basis van kandijsuiker en kandijsiroop, op smaak gebracht met kaneel of andere speculooskruiden. Het wordt zowel gesmaakt bij het ontbijt als bij de koffie.

Tachtig procent van onze omzet bestaat uit speculoos, waarvan:

  • 60% voor de horeca in de vorm van stuksverpakking, zowel in bulk (los in dozen van 200 stuks) als gegroepeerd in stangen (pakjes van 25 of 75 stuks)

  • 30% gewone ontbijtspeculoos

 

  • 10% speculoos voor Sint-Niklaas. In dit gamma beschikken we over allerlei vormen in verschillende groottes: 14cm - 18cm - 26cm - 56cm. Alle soorten kunnen zowel per 2, 3 of 4 stuks verpakt worden.
Vanillekoekjes & Kinderkoekjes

Twinting procent van onze omzet bestaat uit vanille- en kinderkoekjes.

Onze kinderkoekjes werden op de markt gebracht onder de naam 'Safari'. Ze zijn een echte lekkernij en zijn zo samengesteld dat het een voedingsbron is voor zowel jong als oud.

Contact opnemen

Contact info

Biscuiterie Willems BVBA
Nieuwendorpe 33C
Eeklo ( )

www.willemsbiscuits.com

Trefwoorden:

Rubrieken: Fabrieken en groothandels, Bakkerijen, Koekjesfabrieken

Houd contact