Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Goematic, Dikkelvenne

Goematic, Dikkelvenne

Kerkstraat 65, Dikkelvenne (Oost-Vlaanderen)

www.goematic.be

Nexans

Nexans is wereldmarktleider in kabels en bekabelingsystemen. De Groep biedt een uitgebreid gamma aan van geavanceerde bekabelingsystemen op basis van koper en glasvezel voor infrastructuurwerken, de industrie en de bouwmarkt. Nexans’ kabels en bekabelingsystemen vindt men terug in alle segmenten van het dagelijkse leven, gaande van telecommunicatie en stroomnetwerken tot lucht- en ruimtevaart, de automobielindustrie, spoorwegen, de bouwsector, de petrochemische nijverheid en medische toepassingen. Nexans beschikt over productie-eenheden in 29 landen en is commercieel actief in 65 landen. Er werken wereldwijd 20.000 mensen voor het bedrijf dat in 2005 een verkoopsomzet behaalde van 5,4 miljard euro. Nexans staat bovendien genoteerd op de beurs van Parijs. Meer informatie vindt u op www.nexans.com

Panduit

PANDUIT is een marktleidende leverancier van bedrading- en netwerkproducten, die complete oplossingen levert voor elektrotechniek en communicatie infrastructuren.

Het productassortiment groeit continu met de marktbehoeften mee en bestaat momenteel uit ruim 50,000 artikelen. Tot de bekendste producten behoren alle Pan-Net™ bekabelingcomponenten, diverse typen kabelbinders, bedradingaccessoires, kabelgoten en - tracés, connectoren voor een groot aantal toepassingen, installatiegereedschappen en labeling- plus andere identificatieproducten.

PANDUIT heeft de missie hoge kwaliteit totaaloplossingen te leveren die klanten helpen om de gebruikskosten van hun communicatie infrastructuur te verlagen. Deze missie is verankerd in alle bedrijfs- en productieprocessen die door een team van 3500 medewerkers in circa 1.000.000 m2 productiefaciliteiten worden uitgevoerd. De inzet en betrokkenheid van ons bedrijf bij innovaties en kwaliteitsverhoging worden ondersteund door forse investeringen in de modernste productietechnieken. Uitgebreide kwaliteitzorg- en omgevingprogramma's erkend met ISO/QS 9000 en ISO 14001 certificeringen getuigen daarvan.

Voor wereldwijde levering en serviceverlening werkt PANDUIT samen met marktleidende distributeurs. Dankzij ruim 30 jaar internationale ervaring en eigen magazijnen in alle werelddelen zijn wij in staat om productleveringen en service te garanderen voor alle klanten waar ook ter wereld. PANDUIT is in 1955 in Chicago, Illinois gestart en ondersteunt vanuit haar EMEA-hoofdkantoor in London een netwerk van lokale medewerkers in heel Europa, Midden-Oosten en Afrika.
www.panduit.com

Infraplus

Wereldwijd specialist in gestrucutreerde bekabelingen

Onderdeel van de Groep 'Schneider Electric', marktleider in Frankrijk

4 miljoen verkochte connectoren in 2004

2 merken : Infraplus en Actéon

Aanwezig in 5 continenten : Alle landen van Europa, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika en China
www.infraplus.com

Contact opnemen

Contact info

Goematic
Kerkstraat 65
Dikkelvenne (Oost-Vlaanderen)

www.goematic.be

Trefwoorden: Inbraakveiligheid, Electriciteitwerken, Electriciteit, Branddetectie, Installateurs, Branddetectiemateriaal, Telefonie, Netwerken

Rubrieken: Electriciën, Elekriciens-Installateurs, Bewaking-Apparaten & Systemen

Houd contact