Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
AC Any Cleaning Antwerpen, Antwerpen

AC Any Cleaning Antwerpen, Antwerpen

Boomgaardstraat 213, Antwerpen

www.anycleaning.be

Opkuisen van villawoningen, kijkwoningen, villabouw, werven en kuiswoningen.

ANY CLEANING is een jong en dynamisch schoonmaakbedrijf, dat voordurend op zoek is naar nieuwe opdrachtgevers om haar diensten te leveren.

De kracht van ons schoonmaakbedrijf schuilt in de goede kwaliteit die wij leveren, de uitstekende service die wij bieden en het goede contact dat wij als schoonmaakbedrijf onderhouden met de opdrachtgevers.

Wij proberen dan ook de opdrachtgevers op alle fronten tevreden te stellen. ANY CLEANING onderscheidt zich van andere schoonmaakbedrijven door haar service, kwaliteit, klantvriendelijkheid, heldere communicatie en een uitgebreid dienstenpakket.

En vooral haar lage tarief. Het opstellen van haar werkprogramma wordt geheel afgestemd op basis van de wensen en de eisen van de opdrachtgever.

Na afspraak op uw locatie, maken wij vrijblijvend een passende offerte; uiteraard zullen uw wensen hierin verwerkt worden.ANY CLEANING streeft naar, kwaliteit, veiligheid en dienstverlening. De hoge mate van dienstverlening blijkt uit de flexibiliteit, proactiviteit en de snelle beschikbaarheid van onze medewerkers. Dankzij een permanente vorming blijven zij op de hoogte van de allernieuwste technieken in de sector. ANY CLEANING is dan ook geen traditionele schoonmaakfirma, maar een serviceverlenende partner die actief meedenkt met uw wensen, noden en behoeften. Kortom, zuiver resultaat.

Specialiteit

1. Een zuivere werkomgeving motiveert uw personeel
2. Netheid draagt bij tot een positief imago
3. Een perfecte hygiëne is een vereiste
4. Onderhoud verlengt de levensduur van installaties, machines en gebouwen.

Uitstraling

Propere kantoren, zuivere ateliers, goed onderhouden installaties en gebouwen... Ook u kunt niet zonder. ANY CLEANING neemt u alle zorgen uit handen. Flexibel, professioneel, stipt, secuur,... Kortom: zuiver resultaat. Tot in de kleinste details.

Personeel

Gedreven, dynamisch, flexibel en correct. De typische mentaliteit van ANY CLEANING vindt u ook bij het personeel van ANY CLEANING terug. Logisch: de selectie van onze medewerkers gebeurt niet alleen op basis van vakkennis en kwaliteit. Hun persoonlijkheid speelt ook een belangrijke rol.

Contact opnemen

Contact info

AC Any Cleaning Antwerpen
Boomgaardstraat 213
Antwerpen

www.anycleaning.be

Trefwoorden: Schoonmaken, kantoren, Ruitenwassen, Ramenwassen, Opkuisen, kijkwoningen, Opkuisen, villabouw, Opkuisen, werven

Rubrieken: Dienstverlening, Schoonmaakbedrijven

Houd contact