Allconcept, Kortrijk

Groeningekaai 17, Kortrijk ( )

w: www.allconcept.be

Allconcept bvba is gespecialiseerd in renovatie van daken en gevels. Twee zelf meewerkende zaakvoerders en geschoold personeel staan garant voor een perfecte uitvoering van de werken. Allconcept bvba is geregistreerd aannemer en is erkend partner van de belangrijkste fabrikanten.

Al het door ons geplaatste materiaal is technisch gekeurd.

Op onze site vindt u een aantal projecten met foto’s van vòòr, tijdens en na de werken. Zo wordt het duidelijk welke professionele resultaten te bereiken zijn en hoe Allconcept tewerk gaat.

 

 

Overzetdak – dakpanelementen / klassieke dakpannen:
Voor dakrenovaties werkt Allconcept vaak met het “overzetdak” systeem, met dakpanelementen. Dit kan indien het te renoveren dak bedekt is met singels, (kunst)leien, golfplaten, roofing. Het resultaat is een duurzaam, stormvast en staalhard pannendak. Daken die bedekt zijn met klassieke dakpannen renoveren wij met ook dakpanelementen of met nieuwe klassieke dakpannen. Ook voor nieuwbouwprojecten staat Allconcept paraat.

Zinkwerken:
Buiten de dakbedekking, zorgt Allconcept ook voor dakgoten in zink, koper of kunststof. Op die manier kan u bij Allconcept terecht voor een totale dakrenovatie.

Gevelbekleding:
Allconcept is ook gespecialiseerd in gevelbekleding met “sidings”. Dit zijn vezelcementstroken met houtstructuur. Het resultaat is prachtige gevel die onderhoudsvrij blijft. Alle hoeken en details zoals ramen en deuren kunnen afgewerkt worden in hetzelfde materiaal.

Indien u voor graag een vrijblijvende, gratis offerte wenst, kan u ons contactformulier invullen.

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.