Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Dakdekker in de buurt - Dakwerken Goddé, Leuven

Dakwerken Goddé, Leuven

Désiré Mellaertsstraat 112/1, Leuven (Vlaams-Brabant)

www.dakwerkengodde.be

De dakdekker in de buurt en specialist voor uw schrijnwerk van Dakwerken Goddé in Leuven Vlaams-Brabant

Heeft u een lekkend dak, een renovatie gepland of bent u voor uw project op zoek naar een dakspecialist in Vlaams-Brabant? Dan bent u bij Dakwerken Goddé in Leuven aan het juiste adres. Deze vakmannen staan klaar voor al uw werken aan daken en gevelbekleding. Van dakkoepels plaatsen, dakramen plaatsen, roofing, tot schoorsteen reparatie aan toe uw dakdekker in de buurt. Ga voor uw droomresultaat met Dakwerken Goddé voor dakpannen plaatsen, het isoleren van daken of uw rietendaken renoveren. Deze vakspecialisten staan voor kwaliteit, openheid en duidelijke afspraken. U kiest voor de beste realisatie en een betrouwbaar team als u uw werken uitbesteed aan Dakwerken Goddé. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie, advies of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte.

De dakdekker in de buurt uit Leuven

Dakwerken Goddé is gespecialiseerd in daken, gevels en buitenschrijnwerk. Zaakvoerder Kevin Goddé staat elke dag samen met zijn team op de werven. Dakwerken Goddé onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak waarbij u als klant in direct contact staat met de zaakvoerder. Een enorm voordeel voor u en uw project. Want alle uitgevoerde werken worden direct bijgestuurd, indien er een verandering of onverhoopte belemmering zich voordoet. Met 19 jaar ervaring op de teller heeft dit team alles al gezien en meegemaakt op het gebied van daken, gevels en schrijnwerk. Met trots erkend het team van Dakwerken Goddé dan ook dat zij voor ieder en elk dakprobleem een oplossing kunnen bieden. U wordt door deze vakspecialisten zo snel mogelijk geholpen, want het is voor hen uiterst belangrijk dat u er goed bij zit. 

Kwaliteit, advies en duidelijke afspraken

Dakwerken Goddé hecht veel belang aan de uitvoering van de werken. Zij investeren continue in de beste materialen, technieken en werktuigen om het werk zo goed mogelijk uit te voeren. Kwaliteit staat altijd voorop en u ontvangt bij hen eerlijk en gratis advies op maat. Soms is het voor klanten moeilijk om door de bomen het bos te zien. Er zijn, afhankelijk van het type werk, steeds verschillende soorten materialen beschikbaar. U heeft altijd de keuze voor prijsbewuste en de meest duurzame materialen. Bij Dakwerken Goddé ontvangt u advies en een plan volledig afgestemd op uw voorkeuren. Er wordt hierbij gekeken naar de juiste balans tussen prijs en duurzaamheid, want er mag niets aan kwaliteit verloren gaan. Omdat er van tevoren duidelijk en uitvoerig met u besproken wordt wat uw wensen, behoeften en voorkeur qua materialen zijn, zult u nooit onaangenaam verrast worden door de factuur. 

Alle diensten en services op een rij in Vlaams-Brabant

Iedere dak-, gevel- en schrijnwerkopdracht wordt met plezier aangenomen door Dakwerken Goddé. Uw tevredenheid en een perfecte afwerking is de standaard bij dit team. Wij nodigen u van harte uit te kijken naar de fotogalerij met een greep uit de realisaties en contact op te nemen voor uw project of uw acute nood in:

  • Daken
  • Gevelbekleding
  • Dakkoepels plaatsen
  • Dakramen plaatsen
  • Roofing
  • Schoorsteen reparatie
  • Dakdekker in de buurt
  • Dakpannen plaatsen
  • Isoleren van daken
  • Rietendaken renoveren

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Dakdekker in de buurt Leuven, Vlaams-Brabant

Contact opnemen

Contact info

Dakwerken Goddé
Désiré Mellaertsstraat 112/1
Leuven (Vlaams-Brabant)

www.dakwerkengodde.be

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten

Trefwoorden: Daken, Gevelbekleding, Dakkoepels plaatsen, Dakramen plaatsen, Roofing, Schoorsteen reparatie, Dakdekker in de buurt, Dakpannen plaatsen, Isoleren van daken, Rietendaken renoveren

Rubrieken: Dakwerken, Isolatiewerken, Gevelrenovatie, Houtskeletbouw, Dakdekker

Houd contact