Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Maes Jean & Zoon BVBA, Edegem

Maes Jean & Zoon BVBA, Edegem

Buizegemlei 23, Edegem (Antwerpen)

www.maesjenzoon.be

Installatie verwarming en radiatorenZoekt u een loodgieter in regio Antwerpen voor het ontstoppen van uw afvoerleidingen of voor het jaarlijkse onderhoud aan uw cv-ketel? Dan is Maes Jean & Zoon BVBA in Edegem uw aangewezen partner. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in centrale verwarming ook voor het installeren of renoveren van uw badkamer of zonneboilers staan wij graag tot uw dienst.

Maes Jean & Zoon BVBA is werkzaam als erkend installateur van verwarmingsinstallaties, Dat betekent dat wij alleen met de beste merken en materialen werken en geeft u de garantie dat wij vakwerk afleveren. Wij zijn erg goed met cv installatie met condensatieketels. Deze plaatsen wij zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Ook voor vloerverwarming en energiezuinige verwarmingsinstallaties draaien wij onze hand niet om.

Installatiewerken

Waarvoor doet u een beroep op Maes Jean & Zoon BVBA:

  • Installatie en onderhoud van uw cv-ketelInstallatie centrale verwarming: Is het tijd voor een nieuwe cv-installatie? Wij adviseren u graag over uw mogelijkheden. Wij werken als erkend installateur met kwalitatieve hoogwaardige merken zoals Buderus gaswandketels, Daalderop en ACV.
  • Onderhoud centrale verwarming: Maes Jean & Zoon kan zowel de jaarlijkse controle als een repartie van een cv-installatie voor u zorgen. Met meer dan 30 jaar ervaring bent u verzekerd van kwaliteit.
  • Sanitaire installaties: Voor een badkamerrenovatie of het installeren van sanitaire artikelen tot en met het repareren van een lekkende kraan of een toilet dat blijft lopen: Wij kunnen alle sanitaire installaties aan.
  • Biolers: Voor een vakkundige installatie en onderhoud aan uw boilers kiest u voor Maes Jean & Zoon BVBA. Dat geldt voor alle soorten boilers, zoals gasboilers, zonneboilers, elektrische boilers en keukenboilers.
  • Ontstoppen van afvoerleidingen: Een verstopt afvoer is altijd vervelend. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor het ontstoppen van onder andere lavabo's, keukens en douches. Wist u dat 95 procent van alle ontstoppingen opgelost kunnen worden zonder de boel open te breken? Dat is voor u weer een geruststelling.
Wilt u meer weten over onze installatiewerken, onderhoudswerken of herstellingen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Familiebedrijf Maes Jean & Zoon BVBA

Contact opnemen

Contact info

Maes Jean & Zoon BVBA
Buizegemlei 23
Edegem (Antwerpen)

www.maesjenzoon.be

Openingstijden
Ma 08.00 - 18.00
Di 08.00 - 18.00
Wo 08.00 - 18.00
Do 08.00 - 18.00
Vr 08.00 - 18.00
Za gesloten
Zo gesloten

Trefwoorden: Ontstoppingswerken, Rioolwerken, Sanitair, Centrale Verwarming, CV installatie, Loodgieter, CV onderhoud, Renovatiewerken, Badkamerrenovatie

Rubrieken: Ontstoppen van afvoerleidingen, Verwarming, Installatie CV

Houd contact