Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
De Beir Rudy, Merelbeke

De Beir Rudy, Merelbeke

Motsenstraat 37, Merelbeke (Oost-Vlaanderen)

www.debeirrudy.be

Voor professionele pleisterwerken op maat

Voor een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf in de regio Gent moet u bij De Beir Rudy zijn gevestigd in Merelbeke. Onze goede naam in de bouwsector danken wij aan het perfecte werkt dat wij afleveren bij onze klanten. De Beir Rudy is een echt familiebedrijf. Zaakvoerder Rudy heeft de zaak overgenomen van zijn vader en heeft onderhand al ruim 25 jaar ervaring in het vak. U bent dus verzekerd van kwaliteit.

De-Beir-Rudy.2-768x576.jpg - De Beir Rudy, Merelbeke

Pleisterwerken Merelbeke

Of u nu een nieuwbouw- of renovatieproject heeft, voor alle pleisterwerken bent u bij De Beir Rudy aan het juiste adres. Onze gipspleisterwerken maken vaak veel indruk op onze klanten. Niet voor niets, want wij garanderen een perfecte afwerking. Of u nu uw plafonds of muren wilt bepleisteren, vensters (dagkanten) of rondbogen: voor alle soorten pleisterwerken staan wij graag tot uw dienst. Moet het pand gerenoveerd worden dan bekijken wij in welke staat de bestaande muur verkeerd. Indien nodig brengen wij dan een hechtlaag aan. Buitenpleisterwerken zijn ook een mogelijkheid. U kunt ons inschakelen voor cementering.

Brede dienstverlening

Bij De Beir Rudy uit Merelbeke kunt u steeds terecht voor authentiek stucwerk, zowel voor binnen als buiten. Binnen gaan ze  aan de slag met onder andere uw plafonds, muren, het uitpleisteren van rondbogen en vensters. Bij het eindresultaat is uw woning schilderklaar. Ook het team de buitenkant van uw woning onder handen. Denk bijvoorbeeld aan de cementering bij uw gevels en muren. Van het bepleisteren van muren, tot uitpleisteren van de vensters, bepleisteren van plafonds, opfrissing van woonruimtes, cementering, een bijkomende keuken installeren, renovatie van badkamer, vernieuwing van een toilet, vernieuwen van slaapkamer of het uitpleisteren van rondbogen: u kunt rekenen op De Beir Rudy.

Kleine renovatiewerken

Voor kleine renovatiewerken staan wij graag voor u klaar naast onze pleisterwerken. Denkt u aan:

  • Badkamerrenovatie
  • Opfrissing woonruimtes
  • Toiletvernieuwing
  • Bijkomende keukeninstallatie
  • Slaapkamervernieuwing

Meer informatie? Bezoek onze website of neem gerust contact met ons op. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

De Beir Rudy

Contact opnemen

Contact info

De Beir Rudy
Motsenstraat 37
Merelbeke (Oost-Vlaanderen)

www.debeirrudy.be

Trefwoorden: Bepleisteren van muren, Uitpleisteren van de vensters, Bepleisteren van plafonds, Opfrissing van woonruimtes, Cementering, Bijkomende keuken installeren, Renovatie van badkamer, Vernieuwing van toilet, Vernieuwen van slaapkamer, Uitpleisteren van rondbogen

Rubrieken: Stukadoorsbedrijven, Plafonneerders

Houd contact