Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Almaco Interieur, Aartselaar

Almaco Interieur, Aartselaar

Vluchtenburgstraat 6, Aartselaar (Antwerpen)

www.almaco-interieur.be

Almaco Interieur

Een houtverwerkend familiebedrijf te Aartselaar, gegroeid uit de éénmanszaak van Ludo Cornelis.

In 1979 startte Ludo als zelfstandig schrijnwerker. Aan de orde van de dag lag voornamelijk buitenschrijnwerk, zoals deuren en ramen, kroonlijsten en daktimmer. Er groeide hier een echte vakman in houtverwerking!

In 1983 huwde Ludo met Marijke Serrien, binnenhuisarchitecte. Zij stuurde het schrijnwerkersatelier de richting uit van maatkasten en binneninrichting.

In 1989 werd de cvba Almaco, ALle MAatwerk van COrnelis, opgericht. Alle activiteiten die waren verbonden aan de binnenhuisarchitectuur werden toen meegenomen. Aanvankelijk startend in het ontwerpen, maken en plaatsen van kasten, kunt u bij Almaco nu ook terecht voor uw totaalinrichting. Er wordt met zowel plaatmateriaal als massief hout gewerkt. Dankzij een goeie samenwerking tussen de binnenhuisarchitect en meubelmaker, is er steeds een oplossing te vinden voor ieders probleem en ieders budget.

Het luisteren naar de woonverlangens van klanten is onderdeel van het succes van Almaco. Hedendaags, design of klassiek, steeds weer is het antwoord van Almaco functioneel, esthetisch en ergonomisch verantwoord.

Contact opnemen

Contact info

Almaco Interieur
Vluchtenburgstraat 6
Aartselaar (Antwerpen)

www.almaco-interieur.be

Trefwoorden: Interieurinrichting, Maatkasten, Maatwerk, Badkamer, Dressingkasten, Renovatiewerken, Binnenschrijnwerkerij, TV meubels, Keukens op maat, Totaalproject

Rubrieken: Meubelmakerijen, Schrijn- & timmerwerken, Interieurinrichtingen, Kleur en Stijladvies

Houd contact