Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
De Sloovere S, Aalst

De Sloovere S, Aalst

Geldhofstraat 82, Aalst ( )

www.bodyhelp.be

Bodyhelp

Bij de eerste behandeling stelt het Bodyhelp-team een profiel op van de klachten waarvoor u in therapie komt. Samen met de eventueel door de arts gestelde diagnose en onze bevindingen stellen wij het meest adequate behandelingsschema voor uw klachtenpatroon op. Dit is een combinatie van behandelingstechnieken met een persoonlijk oefenschema en/of raadgevingen.

Deze behandelingstechnieken kunnen inhouden: acupunctuur, bewegingstherapie, kinesitherapie, manuele therapie, medische pedicure/chiropodi of osteopathie.

Voor sommige specialisatie technieken en voor alle uitzonderingen kunnen supplementen worden aangerekend. Om de agenda op orde te houden, dient u minstens 12 uur van tevoren de afspraak telefonisch te annuleren, wanneer u niet kunt komen. Bij misbruik wordt de gereserveerde tijd onherroepelijk in rekening gebracht zonder enige vorm van terugbetaling.

Contact opnemen

Contact info

De Sloovere S
Geldhofstraat 82
Aalst ( )

www.bodyhelp.be

Trefwoorden: Laseracupunctuur, Medische-pedicure, Wratbehandeling, Teenbeugelbehandeling, Eksteroogbehandeling, Kinesitherapeuten, Acupunctuur, Hoofdpijn, Laserbehandeling, Bewegingstherapie

Rubrieken: Acupunctuur, Pedicure, Kinesitherapeuten

Houd contact