Klik hier om de kaart te tonen. U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.
Afra, Mechelen

Afra, Mechelen

Van Benedenlaan 5, Mechelen (Vlaanderen)

www.freewebs.com/afrak

https://images.freewebs.com/Members/Generationz/Standard/Seasons/Spring/banner.jpg

Reeds in mijn kindertijd was ik geboeid door het alternatieve en spirituele, maar op dat moment wist ik niet goed wat er mee te doen. Na vele uren lezen in de bibliotheek werd het een en ander me langzaam duidelijk.
In mijn jeugdjaren kreeg ik regelmatig visioenen, en merkte ik dat ik energieën van mensen kon aanvoelen, ik wist ook van te voren dat bepaalde situaties gingen gebeuren. Op dat moment dacht ik nog steeds dat het toeval was.

Op 22jarige leeftijd had ik een ontmoeting met een dame die me mijn verlichting gaf. (achteraf  gelezen, want op dat moment voelde ik een enorme energie boven me, maar wist niet wat het was, zij sprak toen over een kosmische kracht).
Pas vele jaren later kwam ik in het buitenland in contact met een aantal locale genezers en wat zij konden, kon ik ook, dat heb ik daar beseft.

Na een periode van verwarring ben ik me gaan verdiepen in bepaalde zaken. Ik ben begonnen met chakra's en aura's, omdat ik de energieën toch al kon aanvoelen was dat voor mij makkelijk, bepaalde dingen werden langzaam duidelijk, ...
Bij opruiming in mijn huis kwam ik tarotkaarten tegen, ze waren niet van mij, en ik weet nog steeds niet hoe ze bij mij zij terecht gekomen. Ik merkte na veel oefenen dat ik er vrij goed in werd.
Vanzelf kwamen daar ineens andere zaken bij zoals edelsteen therapie en bach bloesems, ...

Aangezien ik nog steeds antwoorden zocht ben ik een tijdje gaan mediteren en heb daar veel aan gehad.
Nu ben ik op het punt gekomen dat ik weet wat ik kan en wil en ik vond begin 2008 de tijd rijp om een eigen praktijk te starten. Ik heb bewust gekozen voor een thuispraktijk, ik wil dat iedereen zich op zijn gemak voelt en het geeft mezelf ook een 'kleinschaliger' gevoel, gevoelsmatig is dit voor mij beter, ...


Contact opnemen

Contact info

Afra
Van Benedenlaan 5
Mechelen (Vlaanderen)

www.freewebs.com/afrak

Trefwoorden: Yoga, Healing, Reiki, Kristallen, Edelstenen, Mechelen, Belgie, Bach bloesems

Rubrieken: Yoga, Alternatieve behandelwijzen en therapieen, Alternatieve energie, Massage

Houd contact